BEE KIDS FOKUSOHET E TËRA RRETH PASIONIT

Pasion i ndërlidhur ngushtë me ju dhe fëmijën tuaj

Ne dëshirojmë të shtojmë vlerë në jetën tuaj të përditshme, të kuptojmë gjithmonë e më qartë çfarë ju bën të lumtur, çfarë e përmirëson jetën e familjes tuaj, çfarë ju jep kënaqësi, çfarë ju argëton dhe ju suprizon, për ta transformuar atë dije në shërbime dhe produkte cilësore të pakrahasueshme.		

HO HO HO!

Bee Kids ka përzgjedhur dhuratat më të veçanta për vogëlushët tuaj.

Dedikuar festave!

Dhurata fantastike për ti suprizuar vogëlushët dhe fëmijët tuaj 

Të sapombërritura

Ne synojmë që ju ta shijoni sa më shumë të qënit prind dhe pasion i ndërlidhur ngushtë me ju dhe fëmijën tuaj

Krijo botën tënde

Me produktet cilësore, të sigurta dhe inovative

Ju meritoni më të mirën

Ne dëshirojmë të shtojmë vlerë në jetën tuaj të përditshme, të kuptojmë gjithmonë e më qartë çfarë ju bën të lumtur

06715ba633ee1b0a343ffb26a7d85972
Veshje dimërore me stil ku vogëlushët tuaj do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve.

Çdo ditë me ju

 

Produkte cilësore që ofrojnë komoditet për vogëlushët tuaj
kudo ku ju ndodheni, në shëtitje, në urban apo duke udhëtuar me makinë.

beekidsmarkakarroce stokke1
beekidsmarkakarroce bugabo
beekidsmarkakarroce
beekidsmarkakarroce babyzen
beekidsmarkakarroce doona

Blini produkte cilësore & të sigurta

Në Bee Kids nuk bëjmë kompromise me cilësinë. As ju nuk duhet të bëni! Të gjitha produktet tona janë…

beekidsafe-1
beekidsafe-2
beekidsafe-3
beekidsafe-4

SHPORTA NË BEE

close