beekidsblog stokke

Stokke Sleep versioni Mini- Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

Stokke Sleep versioni Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj. Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet. Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes […]

LEXOJENI PLOTËSISHT ➞
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories