Çadrat për fëmijë janë një aksesor i domosdoshëm, sidomos për fëmijët që shkojnë në kopësht ose në shkollë. Çadrat për fëmijë të ofruara nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu, për të gjithë pjesën e trupit.

Mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. E veçanta e tyre qëndron tek dizanji i bukur me shumëngjyra dhe me panoramika tërheqëse me figura të ndryshme.

Janë shfaqur 14 produkte

SHPORTA NË BEE

close