Orat janë një aksesor i bukur dhe shumë fëmijë i adhurojnë ti mbajnë ato në duar. Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua tregojnë kafshët simpatike që ju mbajnë gjithmonën nën vëzhgim. Gjithashtu janë argëtuese dhe shumë edukative!

Ato mund të kombinohen në mënyrë perfekte me veshjet e përditshme pasi janë shumëngjyrëshe dhe me dizajne tërheqëse. Gjithashtu në këtë kategori do gjeni edhe orat e zgjimit për fëmijë. Janë të bukura, me melodi të këndshme dhe me një dizajn që do ti kthente edhe në dekoruese perfekte të dhomave për fëmijë.

Janë shfaqur 15 produkte

SHPORTA NË BEE

close