Aksesorë plotësues dhe shtesë për ti pasur sa më të plota dhe funksionale çantat e shkollës për fëmijë. Duke filluar nga rripat, me ngjyra të ndryshme, përshtatur më së miri edhe me çantat e shpinës.

Por jo vetëm. Edhe aksesorë shtesë për ti kthyer sa më funksionale çantat e fëmijëve. Vijnë shtesë çantat e lapsave dhe aksesorëve të cilat falë dizajneve shumëngjyrëshe dhe panoramikave tërheqëse mund të kombinohen lehtësisht me çantat e shpinës.

Janë shfaqur 9 produkte

SHPORTA NË BEE

close