Një kategori e dedikuar argëtimit dhe edukimit. Formoni emrin tuaj, të prindërve, gjyshërve ose miqve tuaj me gërmat plot ngjyra dhe të ndryshme në dizajn. Shkronja të ndryshme të alfabetit me grafika kafshësh dhe ngjyra të ndryshme  u mundësojnë fëmijëve të kalojnë disa orë argëtuese, por gjithashtu mund të formojnë emra ose togëfjalësha të bukur.  Këto shkronja origjinale prej druri janë bërë me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, për të ngacmuar aftësitë krijuese të fëmijëve. Ne e formuan emrin tonë, Bee Kids!

Janë shfaqur 1–24 nga 116 produkte

SHPORTA NË BEE

close