Kuletat janë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Janë praktike, të lehta dhe mund të mbahen edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve i bëjnë akoma më të adhurueshme për fëmijët që mund ti kombinojnë edhe me çantat e shkollës.

Janë shfaqur 22 produkte

SHPORTA NË BEE

close