Një kategori e dedikuar produkteve që nxitin krijueshmërinë e fëmijëve tuaj. Plastelina! Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë dhe super të butë, tanimë bëhet më thjeshtë dhe me e shpejtë. Ngjyra të ndryshme në dispozicion të fëmijëve për të “shfrenuar” imagjinatën, nxitur krijueshmërinë, argëtuar pafundësisht dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve. Mbi të gjitha produktet janë cilësore dhe pa lëndë të dëmshme për fëmijët.

Janë shfaqur 8 produkte

SHPORTA NË BEE

close