Dedikuar higjenës, ushqyerjes në mënyrë të shëndetshme dhe përkujdesjes për vogëlushët tuaj. Ju nuk keni nevojë për qese plastike, që nuk janë edhe të këshillueshme nga ana e higjenës, për të paketuar një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj. Lunch Box-et e ofruara dhe aksesorët e tjerë të mbajtjes së ushqimit janë perfekt për vogëlushët që shkojnë në kopësht dhe fëmijët në shkollë. Përmasat janë ideale për duart e fëmijve, me materiale jo të dëmshme dhe me dizajne shumë të këndshme që do adhurohen nga fëmijët.

 

Janë shfaqur 1–24 nga 41 produkte

SHPORTA NË BEE

close