Çdo ditë me YOYO², që nga lindja dhe buzëqeshja e parë e vogëlushëve. Funksionale, e gjithëanshme dhe ultra kompakte që i siguron vogëlushëve tuaj rehati optimale, kudo dhe kurdo. Edhe nëse hipni në avion, autobuz apo kur ikni me pushime, shqetësimet janë zero sepse  paloset dhe hapet në një moment. Mund të merret edhe në dorë dhe mund ta vendosni kudo.

Janë shfaqur 1–24 nga 37 produkte

SHPORTA NË BEE

close