Karrocat Bugaboo Ant përshtaten plotësisht  me stilin e jetës moderne dhe urbane. Mund ta hipni lehtësisht në autobusë, taksi ose mund të merrni kudo me vete. Bugaboo Ant është e vogël, por e fuqishme duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm për vogëlushët tuaj.  Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar dhe do të jenë baza për aksesorët e tjerë që do t’ju ndihmojnë ti mbani fëmijët komod dhe të mbrojtur.

Janë shfaqur 9 produkte

SHPORTA NË BEE

close