Karrocat Bugaboo Bee⁵ janë të përshtatshme që nga lindja. Dizajni është shumë i bukur dhe ndërlidhet shumë me prakticitetin në manovrim. Pëlhurat janë prej materiali të ricikluar. Përshtatet pa problem edhe në rrugicat e ngushta duke i ofruar vogëlushëve tuaj një udhëtim të qetë, relaksues dhe pa shqetësime.  Gjithashtu është praktike dhe tejet fleksibël. Në këtë nënkategori do gjeni bazasetetenda diellidjepë dhe aksesorë janë të disponueshëm që ju të kompletoni Bugaboo Bee me një stil elegant dhe tejet funksionale.

Janë shfaqur 8 produkte

SHPORTA NË BEE

close