Bugaboo Kameleon 3 Plus  ofron një shëtitje të rehatshme, të gjithanshme, të lehtë për t’u përdorur dhe për t’u përshtatur në situata të ndryshme. Shkon kudo, nga rrugët e qytetitrrugët malore, me të dyja rrotat e vogla dhe të mëdha, të përparme.  Madje madje sfidon edhe dëborën dhe rërën.

Gjithashtu tendat breezy janë perfekte për të ofruar një mbrojtje maksimale vogëlushëve tuaj, sidomos në temperaturat e ulta. Tendat e diellit, me larmishmëri ngjyrash ju mundësojnë ti jepni stil dhe elegancë karrocës tuaj Bugaboo Cameleon 3 Plus.

Janë shfaqur 3 produkte

SHPORTA NË BEE

close