Karroca Donkey 3 Mono është një zgjedhje e shkëlqyer për prindërit që duan më shumë hapësirë, më shumë rehati, më shumë funksionalitet dhe me kalimin e kohës ta dyfishojnë karrocën e tyre.  Donkey 3 Mono nuk njeh pengesa, përshtatet mrekullisht edhe për binjakë ose dy  vogëlushë të moshave të ndryshme.  Multifunksionale. E avancuar. Gati për çdo gjë, si në rrugët e qytetit ashtu edhe në rrugicat më të ngushta,  falë manovrimit fleksibël ju  mund ta shëtisni vogëlushin kudo, edhe në plazh me rërë.

Karroca  është projektuar nga specialistë ortoped dhe është plotësisht e dizejnuar në mënyrë ergonomike. Ofron siguri maksimale, komoditet dhe rehati superiore. Gjithashtu baza, sete, tenda dielli, djepë dhe aksesorë janë të disponueshëm që ju të kompletoni Bugaboo Donkey me një stil elegant dhe tejet funksionale.

Janë shfaqur 15 produkte

SHPORTA NË BEE

close