Bugaboo Fox  kombinon vite të tëra testime rigoroze dhe dizajni, për t’ju ofruar një eksperiencë më të mirë dhe më praktike. Bugaboo Fox vjen me një dizajn unik shasie dhe rrota të mëdha rezistente ndaj shpimit, në mënyrë që të mund ta drejtoni lehtësisht me një dorë nëpër çdo terren.

Nga prindërit përshkruhet si karroca më e sofistikuar në treg, e projektuar me asistencën e specialistëve ortopedë, është plotësisht e dizenjuar në mënyrë ergonomike.  Gjithashtu bazasetetenda diellidjepë dhe aksesorë janë të disponueshëm që ju të kompletoni Bugaboo Fox me një stil elegant dhe tejet funksionale.

Janë shfaqur 6 produkte

SHPORTA NË BEE

close