Kategori e dedikuar aksesorëve shtesë sa i përket anës funksionale për produktet e ofruara nga Cybex. Produktet janë cilësore dhe i shtojnë vlerë funksionale karrocave dhe ndenjësve për automjete Cybex.

Duke filluar nga çadra e diellit Cybex, rrjeta e insekteve, kupë mbajtësi, çanta e ndërrimit Jeremy Scott, bordi i fëmijëve, adaptuesit dhe Baza Z ISOFix, janë aksesorë të nevojshëm për përdorimin e produkteve të Cybex.

Janë shfaqur 23 produkte

SHPORTA NË BEE

close