Kategori e dedikuar vetëm karrocave Eezy S Twist+. Janë karroca të lehta dhe kompakte, të krijuar për prindër me jetë dinamike, ajo është një karrocë e shkathët për qytetin dhe ofron karakteristika optimale të udhëtimit, nga amortizimi me 4 rrota për të përballur të gjitha terrenet. Eezy S Twist+ është krijuar për tua bërë jetën më të lehtë  prindërve duke u siguruar një shëtitje të rehatshme për vogëlushët e tyre.

Me njërën dorë është e mundur të rrotullohet njësia e sediljes nga prindi ose drejtim i udhëtimit duke shtypur një buton të vetëm.  Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në diçka kompakte në vetëm dy sekonda. Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë. Me mbylljen kompakte dhe vetë-mbështetëse, Eezy S Twist + mund të ruhet lehtësisht kudo dhe është gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

Janë shfaqur 6 produkte

SHPORTA NË BEE

close