Karroca kompakte udhëtimi GB nga Cybex veçohet si shoqëruesi juaj i përsosur i udhëtimit. Me mekanizmin e saj inovativ të palosjes, ajo mbyllet në madhësinë e një çante brenda sekondave. Mund të ruhet lehtësisht dhe të merret kudo që ju pëlqen. Madje përshtatet edhe në bagazhin më të vogël të makinave.

Karrocë e përsosur për çdo ditë ose në udhëtime. Vogëlushi juaj do të shijojë aventura emocionuese në Gb Pockit+. Forma me stil, si dhe ngjyrat e ndritshme, do të tërheqin vëmendjen e gjithëkujt menjëherë, ndërsa rrotat e dyfishta ofrojnë rehati dhe stabilitet pa marrë parasysh sipërfaqen ku ecet.

Janë shfaqur 3 produkte

SHPORTA NË BEE

close