Karroca Cybex Melio që sjell më shumë liri për ju dhe foshnjën tuaj. Ultra i lehtë dhe ultra kompakt, Melio mund të mbyllet në një pozicion vetë-mbështetës, me vetëm një dorë. Ju lejon të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet, lëvizshmërinë për ju dhe gjumin e pandërprerë për fëmijën tuaj. Në ditët e ndritshme të verës, tenda e rehatshme mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim freskues për fëmijën tuaj. Zgjidhni ngjyrën që dëshironi!

Po shfaqet përfundimi i vetëm

SHPORTA NË BEE

close