Karrocat Cybex Mios  përshtaten në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale, kombinime ngjyrash dhe shasie. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, janë karroca të lehta dhe kompakte, ku sedilja e saj klasike mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Karrocet Mios mund të përdoren gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex.

Karrocat Mios janë funksionale dhe praktike, që përfshijnë veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

Janë shfaqur 20 produkte

SHPORTA NË BEE

close