Cybex  Priam ofron  karroca dhe djepa për vogëlushët tuaj që përshtaten në mënyrë të përkryer në stilin e jetës urbane. Në zemër të markës Cybex dhe zhvillimeve të saj të produktit qëndron kombinimi i dizajnit uniksigurisë së maksimalecilësisë dhe funksionalitetet inteligjente.

Karrocat vijnë me një larmishmëri ngjyrash nga ato klasike deri tek modernet.  Dhe, me katër lloje të ndryshme të shasive. Imagjinatën në kombinim po jua lëmë në dorën tuaj

Janë shfaqur 1–24 nga 53 produkte

SHPORTA NË BEE

close