Produktet e Doona, karroca dhe ulësja për automjet dhe trerrotëshi Doona Liki,  u përgjigjen nevojave funksionale dhe moderne për çdo prind. Karroca dhe Ulësja e automjetit Doona është sistemi i parë  i plotë dhe plotësisht i integruar i udhëtimit, duke ju lejuar të lëvizni vogëlushët tuaj nga ndenjësja e makinës në karrocë në pak sekonda. Madje pa i shqetësuar aspak. Dizajni modern dhe me stil ju lejon të udhëtoni në rrugë me lehtësi, kur hipni në një makinë, udhëtoni me autobus ose ecni shkallëve. Doona ju siguron një zgjidhje të sigurt dhe praktike për të gjithë prindërit pa i penguar në jetën e përditshme plot lëvizje.

Sikurse edhe trerrotëshi më kompakt në botë. Dizajni urbanistik me shkëlqim i Liki Trike ju lejon të jeni të sigurt dhe të argëtoheni, pasi kombinon në mënyrë elegante funksionalitetin dhe estetikën.

Janë shfaqur 15 produkte

SHPORTA NË BEE

close