Aksesorë të dedikuar për të plotësuar më së miri karrocat Stokke Xplory X. Produktet janë të një cilësie të lartë dhe tepër funksionale për t`iu bashkëngjitur karrocave të fëmijëve.

Mbulesa e shiut Stokke® Xplory® X u mundëson ti mbani të sigurtë vogëlushët tuaj edhe në daljet në ditët me shi. Është e lehtë, kompakte, e thjeshtë për t’u përdorur dhe thahet shpejt.

Stokke® Xplory® X Changing Bag– çanta e ndërrimit për fëmijë është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Dhe padyshim shumë aksesorë të tjerë.

Janë shfaqur 20 produkte

SHPORTA NË BEE

close