Stokke Beat është një karrocë urbane e prodhuar nga Stokke, është e lehtë dhe relativisht kompakte.  Mund të lëvizet me lehtësi në rrugë të ngushtë apo edhe në vende të ndryshme në qytet. Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht. Mbështetësja e shpinës si dhe mbështetësja e këmbëve e rregullueshme mundësojnë një rehati dhe komoditet maksimal. Një avantazh tjetër është mbulesa e rregullueshme UV dhe shporta  e blerjeve me një peshë prej 10 kg.

Janë shfaqur 6 produkte

SHPORTA NË BEE

close