Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pafund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM, që do të frymëzojnë paketat me pllaka magnetike dhe me qindra pjesë përbërë. Paketat janë padiskutim argëtuese falë formave të ndryshme shumëngjyrëshe të cilat do të ndezin imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën.

Paketat janë të zgjerueshme duke ofruar mundësi pafund me rritjen e moshës së fëmijëve. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

Janë shfaqur 7 produkte

SHPORTA NË BEE

close