Lojra me formim, të tematikave të ndyshme dhe për grupmosha të ndryshme. Zbavitje, shkathtësim dhe imagjinatë krijuese me lojrat origami, lojrat me formim, mozaikë me tematika të ndryshme dhe lojrat e ndërtimit. Të gjitha të sjella me dizajne unike dhe për ti zbavitur pafund fëmijët, por edhe ti edukojnë.

Janë shfaqur 14 produkte

SHPORTA NË BEE

close