Mbajtësit kangurë, të prodhuar nga tre marka të ndryshme Stokke, BabyBjorn dhe Baby`ktan mund të përdoren për të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3-vjeçare. Mundësojnë shpërndarjen peshës së fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod.

Kangurët janë ergonomik dhe të butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind- fëmijë që në ditët e para. Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë.

Janë shfaqur 19 produkte

SHPORTA NË BEE

close