Çdo larje për vogëlushët, por edhe për prindërit është një eksperiencë e bukur. Tanimë edhe paslarja, do të jetë unike, falë peshqirëve të butë me kapuçë me kafshë të ndryshme. Padyshim që do të adhurohen nga vogëlushët, falë edhe butësisë që ofrojnë të bërë nga pambuku organik, i mbajnë ngrohtë dhe nuk i irritojnë lëkurën.

Janë shfaqur 16 produkte

SHPORTA NË BEE

close