Kategori e dedikuar aktiviteteve argëtuese dhe edukuese për vogëlushët. Libra plot ngjyra, të butë dhe perfekt për muajt e parë për të stimuluar shqisat e të vegjëlve tuaj. Përfshin faqe të dizenjuara për të argëtuar vogëlushët me tekstura të ndryshme,  zile dhe lodra të tjera “të fshehura” për të përmirësuar vëzhgimin dhe zhvilluar imagjinatën.

 

Janë shfaqur 6 produkte

SHPORTA NË BEE

close