Lojra aktivitetesh perfekte për të argëtuar vogëlushët në muajt e parë. Opsione të ndryshme sipas moshave të vogëlushëve dhe me dizajne të ndryshme. Këto aktivitete janë shumë të rëndësishme për shkathtësimin e vogëlushëve. Falë dizenjos fantastike dhe kombinimit të ngjyrave përshtaten në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë.

Janë shfaqur 18 produkte

SHPORTA NË BEE

close