Produktet e Affenzahn përdorin pëlhura që janë bërë nga 50% shishe të ricikluara PET.   Në krahasim me metodat konvencionale të prodhimit, kjo metodë zvogëlon ndotjen e ujrave me rreth 20%, nivelet e konsumit të energjisë me rreth 50% dhe emetimet e ndotësve me rreth 60%.

Andaj me çantat e shpinës Affenzahn vogëlushët tuaj do ndjehen të veçantë dhe do rriten me idenë e të mbrojturit të mjedisit rrethues.

Janë shfaqur 7 produkte

SHPORTA NË BEE

close