Krijuar në Suedi nga ëndrra e një familjeje për ta bërë më të lehtë dhe sa më të bukur prindërimin. Filozofia e Babybjorn ka qenë dhe është të përcjellë siguri dhe produkte inovative që plotësojnë standartet maskimale të kohërave moderne.

Babybjorn është i njohur në të gjithë botën për produktet e kujdesit për fëmijë me dizajne të thjeshta, inteligjente dhe funksionale. Fokusuar tek familja, për të thjeshtuar jetën e përditshme dhe në kërkim të vazhdueshëm për zgjidhje me objektivin parësor sigurinë dhe cilësinë.

Të gjitha produktet e Babybjorn janë të përbëra nga materiale të çertifikuara sipas standarteve EU dhe SHBA-ve.

Janë shfaqur 1–24 nga 35 produkte

SHPORTA NË BEE

close