Mbajtëset për vogëlushët tuaj nga Baby K’tan vendosen shpejtë dhe  thjeshtë. Janë të pështatshme jo vetëm për mamanë, por edhe për babain.  Mbajtësja e vogëlushëve e Baby K’tan ka një dizajn të patentuar të mbështjelljes me lak të dyfishtë dhe shtrirje unike të njëanshme, duke e bërë atë një mbajtëse fëmijësh të gjithanshëm dhe të sigurt për të mbajtur bebet nga lindja deri në 15 kg.

 E bërë nga pambuku i butë  dhe pozicionet e shumëfishta të veshjes sigurojnë që foshnja të jetë gjithmonë e rehatshme. Ky mbajtës është i miratuar nga “Hip Healthy”, Instituti Ndërkombëtar i Hip Dysplasia.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

SHPORTA NË BEE

close