Karrocat për fëmijë YOYO² nga Babyzen paloset dhe hapet në një moment. Praktike dhe e thjeshtë për ta mbajtur.  Me karrocën për fëmijë  YOYO² ju mund të  hipni në autobus, në taksi ose ta merrni me vete në udhëtime të gjata.

Karrocë e gjithanshme dhe ultra kompakte. YOYO² siguron rehati optimale për fëmijën tuaj, pa u shqetësuar. Aksesorët dhe suporti i karrocës janë të pajisura me mbrojtje UV 50+ dhe kështu mbron në mënyrë optimale fëmijën tuaj nga rrezet e dëmshme UV.

Janë shfaqur 1–24 nga 28 produkte

SHPORTA NË BEE

close