Setet e dhuratave më të veçanta për të porsalindurit padyshim që mund ti gjeni vetëm tek marka e produkteve për fëmijë BamBam. Ndër të tjerat do të veçonim kapuçin elegant me një slogan të shkruar mbi të. Është ideal për muajt e parë! Kapuçi është gjithashtu prej materiali me cilësi të lartë që ndihet i butë dhe i rehatshëm.

Janë shfaqur 10 produkte

SHPORTA NË BEE

close