Qysh prej vitit 1991, Bobux ka prodhuar dhe vazhdon të prodhojë këpucët më të mira për fëmijë. Bobux është një familje e disa prej njerëzve më inovativë, të larmishëm  dhe krijues në botë.

Gjithçka që krijohet dhe prodhohet në kompani, bëhet me qëllimin e vetëm që të ruhen  vlerat që kanë më shumë rëndësi për klientët, si komoditeti, kujdesi, dashuria për njerëzit tanë, mjedisin tonë dhe për fëmijët që veshin këpucët Bobux. Sandalet dhe këpucët e Bobux vishen nga fëmijë e mbi 40 vendeve të globit.

Janë shfaqur 1–24 nga 120 produkte

SHPORTA NË BEE

close