Jastëku i pjerrët Bubaba mundëson që fëmija juaj të flejë pak i pjerrët (kënd i pjerrësisë 15 gradë) me pjesën e sipërme të trupit pak më të lartë. Ky pozicion rekomandohet nga pediatër sepse ndihmon në frymëmarrje dhe tretje.

Gjithashtu rekomandohet për infeksione në vesh, ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes. Produktet janë 100% pambuku dhe bërthama është e përbërë nga shkumë poliuretani.

 

Janë shfaqur 3 produkte

SHPORTA NË BEE

close