Produktet e Dockatot janë perfekte për tiu ofruara vogëlushëve komoditet ultra të butë. DockATot Deluxe u ofron vogëlushëve dhe të porsalindurve, nga 0 deri në 8 mujash, një vend ideal për t’u qetësuar, për të luajtur dhe për t`u përkëdhelur. Është e  butë, e rehatshme dhe e bërë nga materiale të certifikuara Oeko-Tex. Ky është një dok lehtësisht i lëvizsshëm dhe përshtatet perfekt në shtëpi sikurse për udhëtime. Ofron një ambient dhe vend të sigurtë për vogëlushët që të luajnë dhe qetësohen ndërsa prindërit kujdesen për punët e shtëpisë. Gjithashtu çantat e udhëtimit janë perfekte që vogëlushëve të mos iu mungojë asgjë gjatë udhëtimit.

Janë shfaqur 11 produkte

SHPORTA NË BEE

close