Trerrotëshi Doona është trerrotëshi më kompakt në botë. Dizajni urbanistik ju lejon të jeni të sigurt dhe të argëtoheni, pasi kombinon në mënyrë elegante funksionalitetin dhe estetikën.

Ju mund  të udhëtoni të qetë me fëmijën tuaj pasi përshtatet lehtësisht në bagazhin e makinës tuaj ose në bagazhin e sipërm të aeroplanit. Trerrotëshi Doona është prodhuar nga materiale të jashtëzakonshme për të siguruar cilësi të qëndrueshme dhe ka tendë mbrojtëse ndaj rrezet UV.

Janë shfaqur 14 produkte

SHPORTA NË BEE

close