Ebulobo është një kompani franceze e themeluar në vitin 2008 nga Anne Lelong dhe Ferdinand Lecomte. Anne dhe Ferdinand të dy u diplomuan në dizajn dhe ishin përgjegjës për dizenjimin e lodrave dhe produkteve të fëmijëve për markat e njohura si Djeco, Baghera, Bebè Comfort etj.

Ebulobo, emri i një vullkani të vendosur në Indonezi, përfaqëson  këndvështrimin e projektuesve: një stuhi konstante mendimesh, një shpërthim idesh të reja për të hartuar produkte të sigurta dhe të besueshme. Çdo produkt është ekskluziv dhe unik.

Janë shfaqur 1–24 nga 29 produkte

SHPORTA NË BEE

close