Produktet e Franck & Fischer  ideale për vogëlushët  që të luajnë dhe të argëtohen. Tregoni një histori argëtuese për fëmijët ose zgjidhni së bashku një nga enigmat si përshtatjen e formave të ndryshme ose ndihmën e kafshëve për të gjetur rrugën e tyre.

Argëtimi për fëmijët nuk është vetëm kënaqësi, por gjithashtu rrit aftësitë e vlefshme të fëmijëve tuaj. Kërkoni çdo muaj një histori ose enigmë të re dhe krijoni momente të lumtura të të mësuarit së bashku me fëmijën tuaj!

Janë shfaqur 7 produkte

SHPORTA NË BEE

close