Frymëzimi i imagjinatave të reja përmes inovacionit dhe eksplorimit, ky ishte vizioni 50 vite më parë kur u themelua KidKraft. Falë një përkushtimi të pandërprerë sot produktet e KidKraft shiten në më shumë se 90 vende dhe nga më shumë se 28,000 shitës në të gjithë botën.

KidKraft është lider në industrinë e lojrave krijuese, kuzhinave lodër dhe shtëpive të kukullave në mbarë botën. Arsyeja që vazhdojnë të krijojnë produktet të inovatore është se besojnë se çdo fëmijë ka nevojë për një vend për të eksploruar dhe imagjinuar.

 

Janë shfaqur 1–24 nga 38 produkte

SHPORTA NË BEE

close