Le Toy Van është një nga markat më të vjetra, numëron mbi 150 vite eskperiencë, një kompani familjare e vogël, por me zemër të madhe. Në Le Toy Van janë të apasionuar pas lojës dhe besojnë fort se fëmijëria duhet të shijohet plotësisht.

Produktet janë  të bëra nga materiale të prekshme të qëndrueshme, të cilat inkurajojnë lojën krijuese dhe kthehen shpejt në të preferuarat e vogëlushëve.  Lodrat e prodhuara nga Le Toy Van janë të certifikuara, ICTI & ISO 9001, dhe respektohen me rigorozitet të lartë  përdorimi i materialeve natyrore.

 

Janë shfaqur 1–24 nga 71 produkte

SHPORTA NË BEE

close