Prindërit janë kërkues edhe  MAM ashtu është. Kjo është arsyeja pse, për më shumë se 40 vjet, MAM ka zhvilluar produkte për fëmijë që janë unikë në dizajn dhe funksionalë. Produktet  e MAM janë rezultat i punës ekipore intensive midis ekspertëve nga mjekësia, kërkimi dhe teknologjia.

Kjo u mundëson produkteve MAM të mbështesin zhvillimin individual të secilit fëmijë dhe ta bëjnë jetën e përditshme më të lehtë për foshnjat dhe prindërit. Kështu që prindërit mund të ndihen të sigurt. Dhe foshnjet ndihen mirë.

Janë shfaqur 23 produkte

SHPORTA NË BEE

close