Historia e Melissa & Doug fillon me një vajzë, një djalë dhe një ëndërr. Është një nga markat më të njohura për prodhimin e lodrave dhe produkteve të tjera që ofrojnë mënyra të panumërta për të luajtur.

Melissa & Doug besojnë fort se lojërat më të mira shpesh janë koncepte të thjeshta që i frymëzojnë fëmijët të shprehin imagjinatën e tyre. Në çdo lojë që krijohet besohet fort tek kreativiteti, imagjinata, të mësuarit dhe zbulimi.

Janë shfaqur 1–24 nga 317 produkte

SHPORTA NË BEE

close