Qellimi i Mellipou? Për t’ju bërë të ëndërroni! Ëndërro sepse bota e Mellipou është e mbushur me ngjyra, hare dhe nota muzikore! Domosdoshmëria për ti vënë vogëlushët në gjumë? Zgjidhja vjen falë kutive muzikore të ofruara nga Mellipou,  të cilat ofrojnë butësi ultra që do ti qetësojnë menjëherë vogëlushët. Përmban melodi të këndshme dhe qetësuese, por edhe me mundësi ndryshimi, për të mos mbetur vetëm tek ninullat tradicionale. Dizajni i bukur i bën njëkohësissht edhe dekoruese shumë të veçanta të dhomave.

 

Po shfaqet përfundimi i vetëm

SHPORTA NË BEE

close