Historia e Moulin Roty është e jashtëzakoshme sepse nisi nga bashkimi i grupi miqsh prej 20 personash që ndërmorën një projekt të përbashkët për të siguruar punë dhe një strehë. Ajo daton në vitin 1972 në një mulli të vjetër dhe pas djegies së fabrikës së prodhimit, gjithçka rinisi nga e para.

Moulin Roty  udhëhiqet nga një koncept i ri , “Lodrat e djeshme për fëmijët e sotëm“,  i  frymëzuar nga e kaluara që pasqyron shijet e sotme. Moulin Roty  synon t’u mësojë fëmijëve të vegjël lodrat dhe lojërat e së kaluarës dhe që prindërit ose gjyshërit të ri-lidhen me objekte që dikur ishin pjesë e fëmijërisë së tyre.

Janë shfaqur 1–24 nga 348 produkte

SHPORTA NË BEE

close