Poppik është një markë e njohur franceze e  cila eksporton produktet e saj në të gjithë botën. Poppik krijon produkte me aktivitete krijuese dhe edukative për të gjitha moshat duke filluar nga 3 vjeç.

Poppik në vetvete është një aktivitet krijues, argëtues, i thjeshtë për t’u ndarë me të tjerët. Gjithashtu do t’i mbajë të rinjtë dhe të moshuarit në një humor të mirë.

Janë shfaqur 1–24 nga 34 produkte

SHPORTA NË BEE

close