Quut është një agjenci belge e njohur dhe e vlerësuar për dizanjin. Ajo lindi në fund të vitit 2012, në kuzhinën e PARS PRO TOTO, një agjensi belge e vlerësuar e dizajnit me më shumë se 25 vjet përvojë në dizenjimin dhe inxhinierinë e produkteve inovative.

Qëllimi Quut është krijimi i lodrave që do të zgjasnin sa më shumë kujtimet tona të kaluara në plazh, lodra me një dizajn të vërtetë, të qëndrueshëm dhe smart. Lodra plazhi që do të ofronin argëtim dhe kënaqësi si për fëmijët ashtu edhe për prindërit.

Janë shfaqur 13 produkte

SHPORTA NË BEE

close