Në vitin 2016, Roboti Marti ishte vetëm një ide. Sot, falë ekipit në Robotical, është një burim kryesor STEM që mund të gjendet në mijëra shkolla në të gjithë botën.

Roboti Marti ka qenë një fenomen ndërkombëtar që nga fillimi, dhe sot më shumë se 7,000 copë janë shitur me shpërndarës në të gjithë Evropën, Afrikën, Azinë, Australinë dhe Amerikën e Veriut dhe Jugut.

Mekanizmi unik i ecjes do të thotë që Roboti Marti mund të ecë, të kthehet, të kërcejë, të shkelmojë një top dhe shumë më tepër. Dhe, për shkak se secila gjymtyrë kontrollohet nga motorë specifik, Roboti Marti është gjithashtu më i qëndrueshëm dhe më i fortë se robotët e tjerë në këmbë.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

SHPORTA NË BEE

close